Japonský Nůž Santoku s řady Intempora. Vhodný na přípravu masa, zeleniny a ryb. Ideální také na rajčata. Čepel zůstává stabilní a pevná i v průběhu řezání. Je vyrobena z leštěné nerezové oceli Sandvik. Křivka ostří umožňuje krájení s kývavým pohybem. Rukojeť je z polymeru, který je vysoce odolný vůči teplotě, vodě, nárazu a opotřebení.
Zakřivený tvar rukojeti s trojúhelníkovým profilem pro pohodlné a bezpečné držení nože. Kroužek posiluje spojení rukojeti nože.
Doporučeno ruční mytí.
Délka čepele 17 cm Síla čepele 3 mm
Francouzské nože Opinel jsou již přes 120 let ověrenou klasikou. První kapesní nůž Opinel byl vyroben už v roce 1890 a od té doby jsou nože Opinel známé svojí dlouhodobou ostrostí,výbornou spolehlivostí k všestrannému použití. Tyto nože mají svůj nezaměnitelný tvar a design. Nerezové oceli Sandvik jsou díky výborným antikorozním vlastnostem vysoce odolné proti rezavění. Tato ocel vyžaduje minimální údržbu a při tom si uchovává dlouhodobou ostrost. Opinel je hrdým partnerem školy vaření ,vedené světově proslulým šéfkuchařem Alainem Ducassem ve Francii. Nože Intempora používají studenti i učitelé.