ERNESTO Kuchyňský nůž / Nůž Santoku / Sekací nůž
Tradiční japonský styl
Jednoduchá manipulace a dlouhotrvající ostrost čepelí
Ergonomická dřevěná rukojeť
Kuchyňský nůž
Dlouhá, zahnutá čepel z ušlechtilé oceli pro univerzální
použití – ideální na porcování, krájení a sekání
Délka čepele: cca 20 cm
Nůž Santoku
Extra ostrá čepel pro snadné, precizní řezání
Délka čepele: cca 17 cm
Sekací nůž
Úzká, ostrá čepel pro čisté a snadné rozkrájení potravin
Délka čepele: cca 17 cm
Materiál
Akátové dřevo, nerezová ocel
Rozměry
Kuchyňský nůž
Délka čepele: cca 20 cm
Délka rukojeti: cca 13 cm
Nůž Santoku
Délka čepele: cca 17 cm
Délka rukojeti: cca 13 cm
Sekací nůž
Délka čepele: cca 17 cm
Délka rukojeti: cca 13 cm
Hmotnost
Kuchyňský nůž: cca 195 g
Nůž Santoku: cca 188 g
Sekací nůž: cca 210 g