Japonský nůž Santoku Gourmet 17 cm – Wüsthof Solingen,
víceúčelový nůž asijské kuchyně k řezání ryb, masa a
zeleniny
(uvedená velikost u nože vyjadřuje délku ostří)
Všechny série nekovaných kuchyňských nožů Wüsthof se
vyznačují následujícími znaky kvality:
- Z hygienických důvodů není mezi rukojetí a ocelí
žádná mezera
- Nože jsou optimálně vyváženy, což neunavuje při práci
- Každé ostří je kontrolováno laserem a je výjimečně ostré
- Čepel a rukojeť nože jsou určeny speciálně pro určitý
druh práce
- Značka kvality na každé čepeli – logo trojzubce a místo výroby
Solingen
- Doživotní záruka
** Vlastnosti série nožů wüsthof solingen Gourmet:**
- Za velmi příznivou cenu dostanete produkt, který je vyroben z vysoce
kvalitní oceli s obsahem molybdenu (X55 CrMo 14).
- Komfortní a ergonomicky tvarovaná nárazuvzdorná rukojeť klasického
tvaru je vyrobená ze speciálního syntetického černého materiálu
- Průběžná čepel je s rukojetí spojena bezespárově a je trojitě
zanýtovaná
- Všechny nože série Gourmet lze umývat v myčce