Série | Classic |
Délka čepele | 17 cm |
Ostří | Rovné ostří |
Výrobce | Wüsthof Dreizackwerk Solingen |
Japonský nůž Chai Dao Classic 17 cm – Wüsthof Solingen, víceúčelový nůž asijské kuchyně k řezání ryb, masa a zeleniny
(uvedená velikost u nože vyjadřuje délku ostří)
Unikátní kuchařský nůž Chai Dao kovaný z jednoho kusu speciálně tvrzené vysokouhlíkové oceli pro vynikající pevnost. Dokonalé vyvážení nože spolu s inovativním designem čepele a rukojeti Vám umožní pohodlnou práci a snadné krájení všech potravin. Mírné zakřivení čepele činí Chai Dao ideálním pro řezání, krájení a kostkování. Trojitě nýtovaná rukojeť je vyrobená ze speciálního syntetického materiálu. Dlouhodobá extrémní ostrost díky PEtec – nejmodernější technologii broušení. Krájení zeleniny či bylinek na tenké plátky a nudličky v asijské kuchyni, stejně jako sekání cibule a porcování masa i drůbeže ve středoevropské kuchyni, není pro tento nůž žádný problém. Jakmile kuchařský nůž Chai Dao uchopíte do ruky, stane se z něj pravděpodobně Váš nejpoužívanější nástroj.
Všechny série kovaných kuchyňských nožů Wüsthof se vyznačují následujícími znaky kvality:
** Vlastnosti série nožů wüsthof solingen Classic:**