4 999 Kč
Domácí udírna v hrnci, první inovativní zařízení tohoto typu v Polsku – nyní ve větší a nové designové verzi s objemem 35 l, umožňující uzení až 8 kg příkonu (včetně dlouhých klobás), při použití vys. (50 cm) hrnec. Novinka od Browin – z profesionální produktové řady dragON. Tento produkt je odpovědí na potřeby a očekávání kuřáckých nadšenců – pečlivým nasloucháním názorům a návrhům našich zákazníků neustále vylepšujeme naše produkty, aby byly… domácí dýmky ještě lepší! POZNÁMKA: Zařízení umožňuje uzení venku a v kuchyni POUZE NA PLYNOVÉM SPORÁKU. Výhody udírny: Možnost pohodlného uzení a pečení masa, ryb a sýrů – bez opuštění domova.Možnost využití udírny v kuchyni či jiné místnosti i venku.Systém odvodu kouře mimo místnost – pomocí hadice (např. z okna).Velká kapacita udírny (35 L) – umožňuje udit až 8 kg potravin najednou.Vysoký hrnec (50 cm) – umožňující uzení ryb, klobás a dalších delších výrobků – šunky nebo panenky.Včetně kuřáckých háků. Teploměr namontovaný v krytu. Produkt chráněný patentovým zákonem. Kromě již zmíněných předností stojí za zmínku i další přednosti této udírny: Těsné uzavření.Jednoduchý, kompaktní, funkční design z nerezové oceli.Závěs z profilovaného ocelového drátu namontovaný na krytu ve tvaru trojúhelníku umožňuje pohodlné zavěšení uzených mas a zabraňuje jejich pohybu.Možnost použít rošt umístěný na odkapávači nebo zavěšený na hácích.Snadná montáž a demontáž dílů udírny.Snadná obsluha zařízení.Praktické rukojeti namontované po stranách hrnce a ve víku.Dva samostatné tácy – jeden na dřevěné štěpky, druhý na tuk vytavený při uzení (odkapávací tácek), oddělené podložkou z ocelového drátu. Před použitím si prosím pečlivě přečtěte návod a dodržujte uvedená doporučení. Uschovejte si tento návod – rady, které obsahuje, vám pomohou při používání zařízení. Obsah balení hrnec se 4 západkami a 2 držadlykryt s těsněním a rukojetí a montážními díly (šrouby, těsnící podložky a matice – po 2 ks)konektor pro hadici pro odvod kouře, se silikonovým těsněním a montážní maticíhadice (3m)teploměr (0–250⁰C) s maticí, podložkou a těsněnímvěšák na uzeniny, montážní díly (silikonové těsnění a matice – po 3 kusech)zásobník na dřevěné třískytrojúhelníková podložka z ocelového drátu – pod odkapávací miskuodkapávací miskaroštHáčky ve tvaru S (3 ks)Návod k použití Montážní prvky jsou umístěny uvnitř hrnce. Držák krytu, věšák, teploměr, hrdlo a hadici pro odvod kouře si musíte nainstalovat sami. Technická charakteristika Kapacita udírny: 35LMaximální celková hmotnost zavěšeného břemene: 8 kgVýška hrnce bez víka: 500 mmSpodní průměr: 292 mmRecepty na uzená masa, marinády a nálevy na ryby a maso najdete na našich stránkách. Pro získání vhodné barvy uzených mas a obohacení jejich aroma použijte vhodné uzení chipsy (stačí 50–100 g). Podle typu připravovaného pokrmu doporučujeme dřevěnou štěpku.