Japonský nůž Santoku Gourmet Solingen s dutě vroubkovaném ostří s kapsy vzduchu, díky kterým se extra tenké či měkké plátky nepřilepí na ostří nože.
Materiál: Chrom-molybden-vanadiová ocel Gourmet jsou kvalitní nekované nože za příznivou cenu Tvrdost: 56 Rockwell Nože jsou broušeny speciální technologií broušení zaručující extrémní ostrost nožů Každé jednotlivé ostří je kontrolováno laserem a proto je extrémě ostré Nože jsou optimálně vyváženy, a proto je minimalizována únava při práci Gourmet má ergonomickou střenku ze syntetického materiálu spojenou 3mi pevnými nýty Oproti kovanému noži jsou tyto nekované nože Gourmet lehčí Ideální na přípravu jemné asijské kuchyně, ale i západní kuchyně
Délka čepele: 17 cm
Na výrobu nožů značky Wüsthof Dreizack Solingen jsou používány výhradně ty nejlepší výchozí materiály.Kované nože Wüsthof vznikají z jednoho kusu chrom-molybdenové oceli ve 40ti pracovních krocích. Od kování, přes tvrzení až k broušení a montování nožů.Doživotní záruka od Wüsthof Dreizack Solingen. Wüsthof Dreizack Solingen je jeden z předních světových výrobců kvalitních kuchyňských nožů. Od svého zrodu je stále ve vlastnictví zakladatelovi rodiny, a to již sedm generací. Změna názvu Dreizack, nebo Ed. Wüsthof-Dreizackwerk, nezměnil vůbec nic na kvalitě a filosofii této značky.Trojzubec je synonymem nejvyšší kvality a funkce, byl registrován roku 1895 v Berlínské patentové kanceláři a je uznáván na celém světě jako vedoucí značka kuchyňských nožů mezi profesionály i šéfkuchaři doma.