Špikovací nůž Professional S. Kuchaři Profesionálové po celém světě jsou přesvědčeni o kvalitě a tradici téhle série nýtovaných nožů. Speciální mix nejkvalitnější oceli s ideálním poměrem uhlíku a chromu zaručuje nejlepší vlastnosti. Nože jsou vytvrzeny speciální technologií Friodur® (tvrzení mrazem) a nože jsou tak tvrdší a odolnější ke korozi. Nože jsou vyrobeny technologií Sigmaforge z jednoho kusu oceli s bezchybnou geometrií. Zesílená část nože mezi rukojetí a čepelí slouží k ochraně prstů a zároveň poskytuje oporu prstům. Každý nůž je optimálně vyvážený a tím je práce s ním pohodlnější a bezpečnější. Komentář Zdeňka Pohlreicha: „Nejlepší ocel, dokonalost zpracování a vyváženost solingenských nožů Zwilling jsou v každé dobré kuchyni nezbytností. Skvělé nože jsou něco, bez čeho se kuchař za žádných okolností neobejde. Jsou základním kamenem každé správné kuchyně.Tradice se rodí postupně a pozvolna, ale je to trvalá hodnota, bez které nic nemá cenu.“Zdeněk Pohlreich
Špikovací nůž – délka čepele 10 cm
Nejstarší firmou ve městě Solingen je právě Zwilling J. A. Henckels. Její historie se datuje od roku 1731. Vyrábí bezkonkurenční nože a nůžky, nádobí, příbory, manikúry a různé kuchyňské doplňky. Na vše co vyrobí, klade důraz na kvalitu zpracování za použití špičkových materiálů. O své zákazníky se ale stará Zwilling stále, a proto když potřebujete svůj nůž nechat nabrousit, zajistí to Zwilling přímo ve své továrně!