Materiál rukojeti | Dřevo |
Délka ostří | 24 cm |
Země výroby | Japonsko |
Tvrdost | 63 HRC |
Výrobce | Miyabi by Zwilling |
MIYABI 6000MCT , estetika, funkčnost, desing. Čepel japonského nože je ostrá tak, jak lze od nože této kvality očekávat. Pokuď jde o konstrukci čepele, a především rukojeti, jsou tyto nože naprosto jedinečné. Zakřivená rukojeť z odolného dřeva Cocobolo Pakka dává noži vyjímečnou eleganci a zároveň zajišťuje pohodlí a bezpečnost. Mozaika a dekorativní koncovka na noži zdůrazňují jeho sofistikovaný vzhled. Jádro extrémně tvrdé práškové oceli MiccoCarbide MC63 je obklopeno dalšími vrstvami ocele. Nože MIYABI jsou vyráběny tradičními postupy v továrně Zwiling J.A. Henckels v japonském městě Seki.
Plátkovací nůž Suhijiky je vhodný na sushi, shasimi či slabé plátky masa a ryb. Díky své délce dokáží nože Suhijiki nakrájet velmi slabé plátky jedním tahem, což je v japonské kuchyni jednou ze základních technik pro dosažení maximální chuti a textury. Jejich délka se nejčastěji pohybuje v rozmezí 20 až 30 cm.
SPECIFIKACE NOŽE SUHIJIKI MIYABI 6000MCT
TYTO NOŽE NEMYJTE V MYČCE!