Materiál rukojeti | Dřevo |
Délka ostří | 16 cm |
Země výroby | Japonsko |
Tvrdost | 63 HRC |
Výrobce | Miyabi by Zwilling |
MIYABI 6000MCT , estetika, funkčnost, desing. Čepel japonského nože je ostrá tak, jak lze od nože této kvality očekávat. Pokuď jde o konstrukci čepele, a především rukojeti, jsou tyto nože naprosto jedinečné. Zakřivená rukojeť z odolného dřeva Cocobolo Pakka dává noži vyjímečnou eleganci a zároveň zajišťuje pohodlí a bezpečnost. Mozaika a dekorativní koncovka na noži zdůrazňují jeho sofistikovaný vzhled. Jádro extrémně tvrdé práškové oceli MiccoCarbide MC63 je obklopeno dalšími vrstvami ocele. Nože MIYABI jsou vyráběny tradičními postupy v továrně Zwiling J.A. Henckels v japonském městě Seki.
Gyuto nůž je v Evropě známý jako kuchařský nůž či nůž šéfkuchaře. Tvar čepele je téměř stejný, ovšem Gyuto nože se brousí s menším úhlem, který je 10 až 15°, kdežto evropské nože tohoto typu mají úhel 20 až 30°. Tento nůž je vhodný pro krájení většího množství masa, zeleniny nebo sekání bylinek.
SPECIFIKACE NOŽE GYUTOH MIYABI 6000MCT
TYTO NOŽE NEMYJTE V MYČCE!