Pokud máte mít alespoň jeden nůž, pak je to kuchařský. Všeuměl, se kterým zvládnete jak čistit zeleninu, tak i krájet maso a ryby, nebo i nasekat a nakrájet bylinky, zeleninu a ořechy. Giesser se rozhodl udělat radost ženám a přichází se speciální růžovou kolekcí.
A nejde jen o líbivý design. Nože jsou dělané tak, aby nebyly na kuchařky příliš těžké, padly jim do ruky a nekladly přílišné nároky na údržbu.
Jak co nejvíce využít kuchařské nože od Giesser?
Přední část ostří využijete při jemném čištění potravin a přesném krájení. Pomocí zadní části vyvinete dostatečný tlak na tvrdší potraviny a zvládnete s ní nasekat zeleninu, ořechy i bylinky. Délka nožů je ideální i pro rovnoměrné filetování ryb a naplátkování řízků z kýty.
Jakou péči vyžaduje kuchařský nůž?
Nikterak náročnou. Měly by zvládnout i mytí v myčce. Pro zachování perfektního ostří a co nejdelší životnost nože doporučujeme údržbu pod tekoucí vodou s použitím jemných čisticích prostředků.