Perfektní startovací sada pro hobby kuchaře. Dokonale vyvážený Santoku nůž a velmi univerzální nůž na zeleninu – kované z jednoho kusu kvalitní oceli. Ergonomický design rukojetí vypracován ve spolupráci s profesionálními kuchaři. K nožům je v sadě také dvoustupňový brousek. Limitovaná edice za zvýhodněnou cenu. sada obsahuje: 4183 Nůž Santoku Classic – délka čepele 17 cm nůž stylizovaný podle japonského kuchařského nože ideální pro přípravu nejen jemné asijské, ale i západní kuchyně dutý výbrus na ostří vytváří kapsy vzduchu, který brání extra tenkým nebo měkkým plátkům v přilepení na ostří nože 4066/10 Nůž na zeleninu Classic – délka čepele 10 cm nejuniverzálnější nůž pro rozmělnění šalotky, cibule a bylinek, stejně jako na čištění a krájení zeleniny 4347 Brousek na nože dvoustupňový ostřič nožů: první stupeň (karbid) pro hrubé broušení zostří tupé hrany / druhý stupeň (keramika) je vhodný jak pro jemné broušení v návaznosti na první stupeň, tak pro pravidelné ostření čepele lze použít na vroubkované i zoubkované ostří (pouze keramický jemný stupeň) měkká rukojeť bezpečné a snadné použití použití brousku: Položte brousek na rovnou pracovní plochu. Držte brousek jednou rukou a rukojeť nože druhou rukou. Zadní konec čepele nože vložte do drážky s brusnými lamelami v úhlu 90°, poté čepel za použití mírného tlaku na čepel protáhněte do špičky. Opakujte tuto akci vždy od zadního konce čepele do špičky (nikdy tam a zpět). Za účelem dosažení co nejlepšího výsledku by čepele měly být čištěny před a po každém broušení. Po použití brousku jej očistěte vlhkým hadříkem nebo jemným kartáčem a vytřete do sucha. Neoplachujte tekoucí vodou. Řada: Classic Provedení: Kované nože