Materiál rukojeti | Plast |
Délka ostří | 14 cm |
Země výroby | Německo |
Tvrdost | 57 HRC |
Výrobce | Zwilling |
Kovaný nůž | Ano |
Nože Professional S jsou tradiční celosvětově známé nože se třemi nýti. Díky své tipické střence jsou tyto vyhledávány jak amatérskými, tak profesionálními kuchaři. Rukojeť je černá a ze syntetického materiálu. Nůž je optimálně vyvážen, a stejně jako u ostatních nožů Zwiling, je kladen vysoký důraz na to, aby perfektně padnul do ruky.
Vykosťovací nůž je vhodný na oddělení masa od kosti, odstranění
šlach a kůže. Nepostradatelný pro řezníka. Má zúženou a pružnou
čepel. Práce s tímto nožem je velmi bezpečná a rychlá a je podobný
filetovacímu noži.
Vlastnosti vykosťovacího nože Zwilling Professional S
<hr />
„Nejlepší ocel, dokonalost zpracování a vyváženost solingenských nožů Zwilling jsou v každé dobré kuchyni nezbytností. Kvalitní a ostré nože jsou něco, bez čeho se jakýkoliv kuchař za žádných okolností neobejde. Jsou základním kamenem každé správné kuchyně”.
Zdeněk Pohlreich
<hr />
Několik tipů při práci s noži Zwilling, které zvýší životnostost ostří
Proč nedávat nože do myčky a raději je mýt v ruce