Kuchařský nůž Opinel s řady Intempora. Dlouhá a pružná čepel na řezání tenkých plátků Carpaccia,vhodný na syrový nebo uzený losos a šunku. Rukojeť je z POM materiálu vysoce odolnému vůči teplotě,vodě,nárazu a opotřebení. Zakřivený tvar rukojeti s trojúhelníkovým profilem pro pohodlné a bezpečné držení nože. Kroužek posiluje spojení rukojeti nože.
Délka čepele : 30 cm Čepel : leštěná nerezová ocel Sandvik Síla čepele : 1,5 mm Rukojeť : POM
Francouzské nože Opinel jsou již přes 120 let ověrenou klasikou. První kapesní nůž Opinel byl vyroben už v roce 1890 a od té doby jsou nože Opinel známé svojí dlouhodobou ostrostí,výbornou spolehlivostí k všestrannému použití. Tyto nože mají svůj nezaměnitelný tvar a design. Nerezové oceli Sandvik jsou díky výborným antikorozním vlastnostem vysoce odolné proti rezavění. Tato ocel vyžaduje minimální údržbu a při tom si uchovává dlouhodobou ostrost. Opinel je hrdým partnerem školy vaření ,vedené světově proslulým šéfkuchařem Alainem Ducassem ve Francii. Nože Intempora používají studenti i učitelé.