Materiál rukojeti | Dřevo |
Délka ostří | 20 cm |
Země výroby | Japonsko |
Tvrdost | 58 HRC |
Výrobce | Kai |
Série japonských nožů Kai Seki Magoroku Redwood zaujme nejen svojí ostrostí, ale také propracovaným vzhledem a moderní rukojetí z červeného dřeva Redwood. Tento druh tvrdého dřeva sekvoje má přirozeně vysoký obsah oleje, a proto je rukojeť dobře odolná proti vodě. Kaštanový tvar rukojeti zaručuje pevné a pohodlné držení nože.
Japonská společnost Kai je absolutní špičkou ve výrobě nožů do kuchyně. Skloubením zkušeností při výrobě samurajských mečů, dlouholeté tradice a špičkovou kontrolou kvality vznikají bezkonkurenční, cenami ověnčené, japonské nože Kai.
Kuchařský nůž by neměl chybět v žádné kuchyni. Nůž má velmi pevnou konstrukci, proto se hodí na práci s masem, krájení zeleniny a např. také na sekání bylinek. Jde všeobecně o nejrozšířenější nůž ve všech kuchyních světa.
VLASTNOSTI NOŽE SEKI MAGOROKU REDWOOD KAI