Japonské nože Miyabi 4000 FC vás zvou k prozkoumání tradičního nožířského umění. Krása a ostrost spojují každý kuchyňský nůž z řady Miyabi 4000 FC, včetně nože na pečivo s délkou čepele 23 cm. Extrémně ostré vroubkované ostří broušené z obou stran nože. Ideální společník při krájení čerstvého a křupavého pečiva. Ostří je vyrobeno ze dvou dílů ledem tvrzené oceli FC61, jejím charakteristickým znakem je vysoká tvrdost a odolnost vůči namáhání. Tvar ostří je podobný tvaru Katana-Edge, který je považován za jeden ze znaků mistrovských nožů.S elegantním osmiúhelníkovým tvarem rukojeti je nůž z řady Miyabi 4000FC není jen stylovým japonským nožem, navíc je také velice bezpečný a příjemný při uchopení. Impregnovaná rukojeť z jednoho kusu dřeva Pakka je opatřena mozaikovým logem. Nůž na chléb, 23 cmČepel kalená mrazem speciální technologií CRYODUR® při –196 °CExtrémně ostré ostří se schopností držet hranuErgonomická rukojeť ze dřeva Pakka