Tento rendlík s nepřilnavým povrchem se výborně hodí pro přípravu omáček, ať už zeleninových, smetanových nebo krémových. Tento omáčník je ale velmi všestranný, můžete ho použít i na přípravu menších porcí jídla jako jsou těstoviny, ragú nebo k uvaření zeleniny při přípravě zeleninového pyré.Dostupné v těchto variantách:Průměr 18 cm, výška 9,5 cm, objem 2 l Nepřilnavý povrch je nanášen ve 4 vrstvách a je vypalován při teplotě nad 400°C, dokonale se tak spojí s tvrzeným podkladem, což výrazně zvýší jeho odolnost mechanickému poškození. Díky důmyslné technologii nanášení nepřilnavého povrchu lze pánev mýt i v myčce nádobí.Německá výrobaVhodné na indukciVhodné do myčkyVhodné do trouby (až do 250°C)Neobsahuje PFOA Povrch. Nepřilnavý povrch je nanášen ve 4 vrstvách a je vypalován při teplotě nad 400°C, dokonale se tak spojí s tvrzeným podkladem, což výrazně zvýší jeho odolnost mechanickému poškození. Dno. Tloušťka dna, které je vhodné i pro indukční povrchy je přibližně 8 mm, dno umožňuje optimální distribuci tepla a navíc se při vyšších teplotách nezkroutí. Tato edice má také spodní hranu dna z nerezové oceli, pro účinnější přenos tepla. Rukojeť. Ergonomická rukojeť, která vám přesně padne do ruky, je možné vložit i do trouby o maximální teplotě 250°C, rukojeť je také pevně spojena s tělem indukčního nepřilnavého nádobí.Založení společnosti Norbert Woll GmbH se datuje k roku 1979, ale prodej nepřilnavého nádobí zastřešené pod touto značkou začal ještě 5 let před založením společnosti. Pod jménem Woll si představíte sadu kuchyňského nádobí, které vzniká originální technikou odlévání hliníku a následnému zpracování pomocí lidské ruky už od roku 1983. Tato technika se za více než 30 let od její existence nepřesunula z Německa ani se výrazně nezměnila. Proto jsou nepřilnavé pánve, hrnce a rendlíky značky Woll pojmem kvality při vaření.