Materiál | hliníkové |
Požadované vlastnosti | vhodné do trouby |
Druh | pánve |
Typ | wok;Woky s plochým dnem |
Průměr | 24 - 27 cm |
Barva | šedá |
Výška | 9 cm |
Vhodné pro | klasické sporáky (plyn, elektrika, sklokeramická deska) |
Vhodné do trouby | ano do 250 °C |
Výrobce | WOLL |
POPIS WOK pánev z kolekce Diamond Lite od výrobce WOLL má** průměr 26 cm** .Tělo pánve je vyrobeno z hliníkové slitiny , která je tvrzena a vypalovaná plasmovou tryskou při teplotě vyšší než 20 000 °C. To zajišťuje, že je pánev odolná proti mechanickému poškození i proti deformacím způsobeným vysokými teplotami . Povrch pánve se velmi rychle a rovnoměrně zahřeje . Dno pánve je opatřeno celoplošným plátem ze speciální feromagnetické oceli.
Pánev má nepřilnavý povrch bez PFOA , který je**
tvrzený diamanty** , a díky tomu má vysoce nadstandardní
nepřilnavé vlastnosti . Díky sofistikované technologii nanášení
nepřilnavého povrchu můžete pánev mýt v myčce na nádobí. Můžete ji
používat i pro zapékání v troubě. Rukojeť je ergonomicky tvarovaná.
SPECIFIKACE Průměr: 26 cm
Výška: 9 cm
Tloušťka dna: 8 mm
Materiál : tvrzená hliníková slitina, 5vrstvý diamantový povrch
Barva : šedá
VÝHODY A NEVÝHODY <table> <tbody> <tr>
<td></td> <td> Nepřilnavý povrch bez PFOA, který je
tvrzený diamanty pro vysoce nadstandardní nepřilnavé
vlastnosti.
Tělo pánve je vyrobeno z tvrzené hliníkové slitiny.
Pánev je odolná proti mechanickému poškození a deformacím způsobeným vysokými teplotami.
Povrch pánve se** rovnoměrně a velmi rychle zahřeje** .
Vhodná na všechny typy vařičů kromě indukce, do trouby a do myčky na
nádobí.
</td> </tr> </tbody> </table> PRAKTICKÉ RADY
Vhodné na sporák : plynový, elektrický, sklokeramickou desku
Vhodné do trouby: Ano do 250 °C
Vhodné do myčky: Ano
Nádobí WOLL je vhodné do myčky na nádobí, ale přesto** doporučujeme šetrné ruční mytí. Dlouhodobé mytí v myčce na nádobí nepřilnavému nádobí nesvědčí** , může ztratit své vlastnosti.
</p> <p>1. Ručně odlévané tělo pánve z odolné hliníkové slitiny .
2. Pískovaný hliníkový podklad.
3. Základní vrstva je** nanášena plazmovým paprskem o teplotě 5 000 – 20 000 °C** , což zajišťuje extrémní tvrdost.
4. Unikátní vrstva, která brání korozi .
5. Vrstva, která přináší** skvělé antiadhezní (nepřilnavé) vlastnosti** .
6. Speciálně vyvinutá nepřilnavá vrstva , která je tvrzena pro zvýšení odolnosti vůči mechanickému poškození.
<iframe src=„https://www.youtube.com/embed/IS1aBnCJnlQ“ width=„336“ height=„189“ frameborder=„0“ allowfullscreen=„allowfullscreen“></iframe>
</p> KUŘECÍ STIR-FRY <p>Ingredience
80 ml sójové omáčky, 60 ml sladké chilli omáčky, lžíce cukru, 2 lžíce rýžového octa, 3 kuřecí prsa nakrájená na tenké plátky (každé prso o hmotnosti asi 170 g), 450 g vaječných tenkých čínských nudlí (hokkien, pokud nemáte, můžete použít i rýžové nudle), 60 ml slunečnicového oleje, 2 stroužky česneku (nakrájené na tenké plátky), 2 lžičky strouhaného čerstvého zázvoru, 2 menší brokolice (rozkrojené na třetiny), cibule (nakrájená na jemno), červená sladká paprika (nakrájená na jemno)
Postup
VIETNAMSKÝ KARAMEIZOVANÝ VEPŘOVÝ BŮČEK S RÝŽÍ A MRKVOVÝM SALÁTKEM Ingredience
100 g třtinového cukru, 800 g vepřového boku bez kosti (nakrájený na 3cm kousky), 250 ml kokosové vody, 2 stroužky česneku (nasekané na jemno), 2 lžíce rybí omáčky, 1/4 lžičky mletého bílého pepře, vařená rýže k podávání
Na mrkvový salátek
1 mrkev (oškrábaná, nakrájená na dlouhé tenké proužky), 60 ml rýžového octa, 1 lžíce cukru, 1/4 lžičky soli, čerstvý koriandr, čerstvá máta, čerstvá chilli paprička (nasekaná na drobno)
Postup
Zdroj receptů a obrázků k receptům: www.taste.com.au
CO DÁL? Líbí se vám tento produkt? Skvělé! Přidejte ho
do košíku a pokračujte v nákupu.
Nevyhovuje vám? Zkuste se podívat na ostatní produkty značky WOLL nebo na podobné produkty dalších značek.