Materiál | hliníkové |
Průměr | 28 - 29 cm |
Výrobce | WOLL |
Woll Diamond Lite nepřilnavá grilovací pánev, 28 × 28 × 4 cm Při přípravě steaků, grilovaného masa nebo ryb jistě oceníte nejenom nepřilnavý povrch ale také vroubkování, které na připravovaném mase vytvoří dokonalé vroubkování. Tato pánev z kolekce Diamond Lite je dostupná v rozměru 28 × 28 cm a výšce 4 cm.
Revoluční technologie použitá v kolekci Diamond Lite umožnila, aby produkty byly mimořádně lehké, ale neztratili ani kousek na své odolnosti. Tloušťka dna je přibližně 6 mm, tato tloušťka dna umožňuje optimální distribuci tepla a navíc se při vyšších teplotách nekroutí. Tato edice má také spodní hranu dna z nerezové oceli, pro účinnější přenos tepla.
<iframe src=„//www.youtube.com/embed/IS1aBnCJnlQ“ width=„560“
height=„314“ allowfullscreen=„allowfullscreen“></iframe>
Povrch Nepřilnavý povrch je nanášen ve 4 vrstvách a je
vypalován při teplotě nad 400 °C, dokonale se tak spojí s tvrzeným
podkladem, což výrazně zvýší jeho odolnost mechanickému poškození.
Díky důmyslné technologii nanášení nepřilnavého povrchu lze pánev
mýt i v myčce nádobí .
Dno Tloušťka dna je přibližně 6 mm, tato tloušťka dna umožňuje
optimální distribuci tepla a navíc se při vyšších teplotách nezkroutí.
Tato edice má také spodní hranu dna z nerezové oceli, pro účinnější
přenos tepla.
Úchyt Ergonomické úchyty , které vám padnou přesně do
ruky, je možné vložit i do trouby o maximální
teplotě 250 °C , úchyty jsou také pevně spojené
s tělem nepřilnavého nádobí.
<hr /> O splečnosti WOLL Založení společnosti Norbert Woll
GmbH se datuje k roku 1979 , ale prodej
nepřilnavého nádobí zastřešené pod touto značkou začal ještě 5 let
před založením společnosti. Pod jménem Woll si představíte sadu
kuchyňského nádobí , které vzniká originální
technikou odlévání hliníku a následnému
zpracování pomocí lidské ruky už od roku
1983. Tato technika se za více než 30 let od její existence
nepřesunula z Německa ani se výrazně
nezměnila . Proto jsou nepřilnavé pánve, hrnce a rendlíky
značky Woll pojmem kvality při vaření.