Prvotřídní výkon pro ještě větší kulinářské možnosti. Tento plynový gril se může pochlubit porcelánem smaltovaným poklopem a roštem s rozšířením GBS, přídavným vařičem, skříni na plynovou lahev o objemu až 5 l.Pracovní výška 115 cm skýtá dostatečné pohodlí. Gril Spirit E-320 je vybaven třemi hořáky se samostatnou regulací přívodu plynu a samozřejmostí je elektronický zapalovací systém. Grilovací rošt s celkovou plochou 60 × 44 cm je porcelánem smaltovaný, stejně jako flavorizery a poklop.Prodloužená záruka10 let záruka na hořák, poklop a slitinové části3 roky záruka na rošt2 roky záruka na ostatní díly Flavorizer Bars. Kovové profily, které jsou umístěny nad hořáky, jsou určeny k předcházení nechtěného vznícení tím, že by tuk dopadal na hořáky. Krom toho, když na kovový flavorizer dopadne vypečený tuk, rychle se vypaří a tím dotváří známou chuť grilování. Teploměr. Integrovaný teploměr přímo v poklopu pro snadnou kontrolu teploty během grilování. Postranní vařič. K přípravě omáček nebo přílohy přímo u grilu využijte výkonný (3,5 kW) vařič, zabudovaný v pracovní ploše. Pokud vařič zrovna nepoužíváte, stačí ho zavřít a můžete využít více místa ke grilování. Indikátor stavu plynu. Průběžně kontrolujte, kolik zbývá plynu v láhvi. Snadno a rychle s chytrým indikátorem vedle plynové lahve. Čištění. Díky misce na odkapávající tuk nebylo čištění nikdy snazší. Stačí pouze vyměnit misku. Proč grilovat s poklopem?. Poklop je nejdůležitější součástí OGS „Originální grilovací systém“. Díky uzavřenému poklopu může vzduch cirkulovat a v tuto chvíli, díky správnému poměru vzduchu a žáru bude váš pokrm připraven nejen rychleji a rovnoměrněji ale také šetrněji. Navíc díky poklopu můžete grilovat i v zimě! Přímá grilovací metoda. Přímé grilování závisí na jedné věci a to je zapnutí hořáků, které budou přímo pod grilovanou surovinou. Pokud chystáte grilování steaků, špízů, zeleniny nebo jiného pokrmu, který negrilujemedéle než 30 minut je tato metoda právě pro vás. Nepřímá grilovací metoda. Nepřímá grilovací technika se využívá především jako náhrada pečení v troubě. Závisí na zapnutí hořáků, nejsou přímo pod grilovanou surovinou. Při nepřímé grilovací technice můžete připravit koláč, vetší kousky masa nebo jakýkoliv pokrm, který ke své přípravě potřebuje více než 30 minut.Když se objevil 1. plynový gril značky Weber, psal se rok 1971. Mezi tímto plynovým grilem a tehdejším kotlovým nebylo příliš rozdílů, dokonce jich bylo tak málo, že si je dokonce lidé pletli. Proto byl tento gril brzy z prodeje stažen. George Stephen se ale nevzdal a v roce 1985 přichází na trh s plně funkčním grilem se jménem Genesis.Plynové grily značky Weber jsou prověřené v rámci nejvyšších standardů a jsou certifikované nezávislým státním institutem. Díly, které vedou plyn, jsou zásadně předmontované a prověřené, čímž jsou vyloučeny chyby při montáži.Díky nápadu s kovovou bójí se zrodila firma Weber, která klade důraz na spojení vysoké kvality ale také dlouholeté spolehlivosti.