Stolní komínová pec Manuella je výsledek ruční práce jihoamerických indiánů podle starověké tradice v Latinské Americe. Na výrobu této originální komínové pece byly použity tři druhy speciálního jílu. Kvalita pece je ověřena 2.000 lety zkušeností. Vyberte si místo, kde chcete grilovat a pec si přeneste tam, kde Vám bude nejlépe vyhovovat. Nemusíte odbíhat, abyste otočili maso nebo ho potřeli marinádou. Vše máte po ruce. Hmotnost: 15 kg Výška pece: 66 cm Průměr pece: 36 cm Barva: šedá Jak používat Než začnete s přípravou, ujistěte se, že je gril stabilně usazen. Pokud je pec před použitím navlhlá, zapalte noviny a nechejte pec rozehřát až do vysušení. Pak můžete začít s pečením. Připravte si malé kousky nejlépe tvrdého dřeva (třísky) 20 cm dlouhé, nebo dřevěné uhlí. Zapalte, nechejte vyhořet uprostřed pece, jakmile se pec nahřeje – cca 10 min., shrňte ohniště do zadní části pece a můžete začít péct. Dřevo může v zadní části hořet. Upozornění Nepřenášejte horkou nebo vlhkou pec. Dohlížejte na děti a zvířata, v případě kontaktu s rozpálenou pecí může dojít k úrazu. Nechejte pec vyhořet samovolně, nesnažte se hasit. Během častého používání může dojít ke změně barvy, to však nemá žádný vliv na funkčnost pece. Pokud pec nepoužíváte doporučujeme použít náš převlečný obal. Přírodní produkt z pálené hlíny. Není povrchově chemicky ošetřen. Chraňte před mrazem. Ověřeno mnoha lety zkušeností.
Pro zobrazení více produktů odeberte některý z filtrů