Materiál | litina |
Požadované vlastnosti | Indukční ohřev;Poklice |
Objem | 1,45 l |
Druh | zapékací mísy |
Barva | černá |
Tvar | obdélníkové |
Délka | 30 cm |
Šířka | 11 cm |
Vhodné pro | klasické sporáky + indukce |
Vhodné do myčky | ano |
Vhodné do trouby | ano |
Výrobce | Staub |
POPIS Obdélníková litinová zapékací miska od výrobce Staub je vyrobena** ze smaltované litiny** , která má opravdu dlouhou životnost, perfektně vede teplo, je odolná proti korozi, poškrábání a odštípnutí a barvy jsou stálé. Zapékací misku můžete díky speciálnímu keramickému dnu používat na všech typech vařičů včetně indukce , pro zapékání v troubě a můžete ji mýt v myčce na nádobí .
Zapékací mísa je ideální na přípravu francouzských terin, paštik apod. Součástí misky je i poklice Díky krásnému designu můžete navíc pokrmy v míse rovnou servírovat . Litina díky výborné tepelné vodivosti udrží pokrm teplý ještě dlouhou dobu po vytažení z trouby . Litinové nádobí je oblíbené mezi šéfkuchaři, protože skvěle drží teplo a je prakticky nerozbitné.
Expedujeme do dvou pracovních dní od objednání.
</p> SPECIFIKACE <p>Délka: 30 cm
Šířka: 11 cm
Objem : 1,45 l
Materiál : smaltovaná litina
Barva : černá
VÝHODY A NEVÝHODY <table> <tbody> <tr>
<td></td> <td> Zapékací mísa je vyrobena ze smaltované
litiny, která skvěle vede teplo , má dlouhou životnost, je
odolná proti poškrábání a korozi.
Ideální na přípravu paštik a terin.
Zapékací misku můžete používat na všech typech vařičů včetně indukce a v troubě.
Vhodná do myčky.
Součástí balení je poklice.
Udrží pokrm ještě dlouho teplý po vytažení z trouby
.
</td> </tr> <tr> <td></td> <td> Vyšší
pořizovací cena.
Zapékací miska je díky použitému materiálu těžká.
</td> </tr> </tbody> </table> PRAKTICKÉ RADY
Vhodné na sporák : plynový, elektrický, sklokeramickou desku,
indukci
Vhodné do trouby : Ano
Vhodné do myčky : Ano
</p> RECEPT NA DOMÁCÍ TERINU Z HUSÍCH JATER <p>500 g husích jater, 280 g slaniny (80 g do směsi, 200 g na vyložení formy), 250 ml mléka, 1 lžíce madeiry (portugalské dezertní víno) – můžete nahradit portským vínem nebo brandy, 1/4 lžičky paštikového koření (např. směs mletého hřebíčku, pepře, muškátového oříšku a skořice), 2 vaječné žloutky, pepř, sůl, mléko, madeira (portské, brandy) na marinování
Postup:
Podávejte s opečenou bagetou a s čatním.
Zdroj receptu: http://www.receptyonline.cz/…usich-jater/
<iframe src=„https://www.youtube.com/embed/n55×gm8avys“
width=„560“ height=„315“ frameborder=„0“
allowfullscreen=„allowfullscreen“></iframe>
CO DÁL? Líbí se vám tento produkt? Skvělé! Přidejte ho
do košíku a pokračujte v nákupu.
Nevyhovuje vám? Zkuste se podívat na ostatní produkty značky Staub nebo na podobné produkty dalších značek.