Špikovací nůž Shotoh.Vhodný pro přípravu masa, ke krájení, loupání, špikování a také čištění ovoce a zeleniny.Fascinující, estetická čepel z vícevrstvé oceli s atraktivním designem Damašek.Jedná se o nože, které doplňují náročnou prezentaci japonských jídel.Série Miyabi 7000D je ideální pro přípravu jakékoliv pokrmu, který vyžaduje přesné řezání, a to nejen v japonské kuchyni.Nůž z Japonska s velice tvrdým ocelovým jádrem (CMV60), které je ukryto pod 65 vrstvami oceli a damaškové designu. Vysoký obsah uhlíku umožňuje tvrdosti cca. 60 Rockwell a proto má výjimečně vysokou ostrost.Symetrické nože s ultra ostrým Honbazuke broušením. CRYODUR ® čepel je kalená ve speciálním procesu (včetně ledového tvrdnutí při –196 ° C) pro extrémní tvrdost. Tradiční „D-rukojeť“ umožňuje neúnavnou práci u všech řezacích technik.Pevná a snadno udržovatelná Micarta rukojeť v jemné struktury dřeva, vyrobené z vícevrstev/směsi pryskyřice v kombinaci s nerezovou ocelí.Tyto nože rozhodně nemyjte v myčce nádobí.
Shotoh Špikovací nůž 13 cm
Nejvýraznější přednost tradičních japonských nožů je v jejich neobyčejné ostrosti. Soulad designu, kvality a pohodlné rukojeti „D“, díky které je práce s těmito noži velice komfortní, je odlišné od jiných nožů.Nože MIYABI se vyrábí ve městě Seki v Japonsku, a to je centrum průmyslu japonských nožů a mečů. Japonská zručnost a kvalita a přesnost Zwilling je mají za výsledek jedny z nejostřejších nožů na světě.