Sada nožů EPICURE Solingen. EPICURE je exkluzivní série vysoce kvalitních kovaných nožů ze Solingenu.Kovaný nůž je vyhotoven z jednoho kusu ušlechtilé nerezové oceli.Nože jsou broušeny speciální technologií broušení PEtec řízené počítačem, zaručující extrémní ostrost nožů.Přesné ruční honování a leštění pro dokonalé ostří.Velmi přísná průběžná kontrola kvality, ostří kontrolováno laserem.Perfektně vyvážené nože s unikátní ergonomií pro velmi snadnou práci.Zakřivený tvar záštity, která chrání prsty před ostřím nože. Tím je zaručena větší bezpečnost a kontrola při krájení.Mají tvarovanou rukojeť pro pohodlné a bezpečné uchopení vyrobenou ze speciálního materiálu Epicure – přírodní vlákna a pryskyřice. Velmi odolný a hygienický materiál.Tvrdost oceli X50CrMoV15(špičková německá legovaná ocel) 58 HRC Rockwellovy stupnice.Čepel je spojena 2 nýty, které zaručují dokonalou pevnost.Značka kvality Wüsthof na každé čepeli je logo trojzubce a místo výroby Solingen.Nůž na zeleninu je vhodný na loupání, čištění a také krájení zeleniny a ovoce.Kuchařský nůž je vhodný k sekání a řezání bylinek, také na krájení masa, zeleniny či ryb.Nože EPICURE lze mýt v myčce nádobí, ale doporučujeme se ruční mytí.
Sada obsahuje:
Nůž na zeleninu Epicure 9 cm – (3966/09) Kuchařský nůž Epicure 20 cm – (3982/20)
Na výrobu nožů značky Wüsthof Dreizack Solingen jsou používány výhradně ty nejlepší výchozí materiály. Kované nože Wüsthof vznikají z jednoho kusu chrom-molybdenové oceli ve 40ti pracovních krocích. Od kování, přes tvrzení až k broušení a montování nožů.Doživotní záruka od Wüsthof Dreizack Solingen. Wüsthof Dreizack Solingen je jeden z předních světových výrobců kvalitních kuchyňských nožů. Od svého zrodu je stále ve vlastnictví zakladatelovi rodiny, a to již sedm generací. Změna názvu Dreizack, nebo Ed. Wüsthof-Dreizackwerk, nezměnil vůbec nic na kvalitě a filosofii této značky. Trojzubec je synonymem nejvyšší kvality a funkce, byl registrován roku 1895 v Berlínské patentové kanceláři a je uznáván na celém světě jako vedoucí značka kuchyňských nožů mezi profesionály i šéfkuchaři doma.