Keramická forma na zapékání sýra, ale i na upečení malého domácího bochníku chleba. Lze také zapékat zeleninu, nebo brambory.
Cheese baker nádoba je vyrobena z ryze přírodního materiálu, celo glazované keramiky Ideální na zapékání krémových sýrů (hermelín, camembert, brie), sýrů s modrou plísní (niva, gorgonzola, roquefort), kozích sýru, a také tvrdých sýrů typu čedar Vše lze zapékat s dalšími ingrediencemi, jako je zelenina, brambory atd. Vhodné na upečení malého bochníku chleba, který bude krásně nadýchaný s křupavou kůrkou Forma má široké rukojeťi pro jednoduchou manipulaci Fforma je stohovatelná Výrobní technologií High Resistance® je zaručena odolnost nádobí proti nárazu a vůči poškrábání. Lze v něm tedy jídlo upéct, krájet, ale i servírovat Nový tvar kupole, která je mimochodem uvnitř neglazovaná, přímo vybízí pro přípravu těsta a také následnému kynutí Kvalitní burgundská hlína je vypálena při 1100°C společně s glazurou Vhodné do trouby do 270 °C. Odolává teplotním šokům -20 až +270 °C Nádobí Emile Henry je možné používat v mikrovlnce, troubě, mrazáku (do –20°C) a lednici Ihned po vyjmutí z mrazáku můžete nádobí vložit do mikrovlnky nebo do trouby Toto nádobí nelze používat na přímé zdroje žáru, jako jsou elektrické plotýnky nebo plynové vařiče Lze mýt v myčce nádobí Ideální na přípravu i servírování pokrmů
Rozměry: 19,5 × 17,5 × 7 cm Vnitřní průměr: 15,3 cm Využitelná kapacita: 0,55 l Hmotnost: 1,1 kg