Výrobce | EMILE HENRY |
Materiál | keramika HR® |
Barva | červená |
Vnitřní Povrch | Keramika |
Rozměry formy | Hranatá 24 x 39 cm |
Rozměr | 39x24cm |
Mytí v myčce | ANO |
Materiál | keramika |
Trouba | ANO (300°C) |
Barva | červená |
Typ výrobku | Formy na domácí pečivo |
Typ výrobku | Formy na pečení |
Keramická forma na pečení baget pro domácí účely je výsledkem několikaletého výzkumu Emile Henry. Speciální tvar ve spolupráci s inovativní keramikou z Burgundské hlíny zajistí, že Vaše bagety budou mít během pečení ideální vlhkost, v čemž tkví tajemství jejich textury a chuti. Výsledkem bude křupavá kůrka na povrchu, vláčné a jemné těsto uvnitř . Upečte si své domácí bílé, ale i celozrnné pečivo, které Vám bude chutnat.
Příprava: vypracované těsto necháme kynout přikryté při pokojové teplotě. Po prvním nakynutí těsto znovu propracujte a umístěte do pomoučené formy. Těsto necháme znovu nakynout. Vždy nechte kynout dle přesného času dle receptu. Necháte-li kynout příliš dlouho, bude těsto unavené. Těsně před pečením, proveďte rychlé, hladké řezy na povrchu pomocí nože. Tyto řezy vytvářejí slabá místa v kůrce a umožňují těstu stoupat. Umístěte uzavřenou formu do předehřáté trouby – obvykle při teplotě 240 ° C. Forma je ze speciální keramiky udržující dokonalou vlhkost během pečení. Po upečení sejměte kryt formy a nechejte bagety vychladnout tak, aby byla kůrka krásně křupavá.
Materiál: Keramika z Burgundské hlíny, vypálená při 1100°C Vhodné do myčky na nádobí, do trouby, do grilu. Záruka: 10 let