Mechanismus | Keramický |
Záruka na mechanismus | 25 let |
Velikost | 16cm |
Výrobce | La Plantation |
<H2>Kvalitní mlýnek na pepř + červený Kampotský pepř
Již nemusíte dlouze hledat, kde poměr cena a výkon u mlýnku dosáhne maxima – již jste našli! Mlýnek La Plantation s elegantním akrylovým tělem má velice kvalitní keramický mechanismus CrushGrind z Dánska s nastavitelnou hrubostí mletí . Kámen lze po vyšroubování regulačního šroubu vyjmout a snadno vyčistit.
<H2>Mlýnek rovnou s náplní špičkového červeného Kampotského pepře
Mlýnek Vám dorazí již naplněný tím nejkvalitnějším červeným Kampotským pepřem. Nemusíte již tedy nic vymýšlet a vybírat – mlýnek můžete použít rovnou po vybalení! Mlýnky plníme těsně před expedicí z orginálního kilového vakuového balení La Plantation, které používáme např. pro našeho partnera Potten&Pannen – tedy stejná kvalita jako v našem retailovém 50g balení a tedy žádné béčko. Do mlýnku se vejde cca 30g pepře – tato volba se tedy rozhodně vyplatí!
<H2>Mlýnek na pepř a sůl
Keramický mechanismus je neutrální ke koření – mlýnek lze tedy použít k mletí pepře ale i soli, průhledné tělo mlýnku dá navíc vyniknout koření a jeden typ mlýnku můžete použít na sůl i pepř – vidíte co je uvnitř !
Mlýnek na koření mnoha druhů
Mlýnek je české výroby , mechanismus CrushGrind je dánský s 25 letou zárukou – o dlouhotrvající radost z mlýnku tedy nemusíte mít obavy. Mlýnek má nastavitelnou hrubost – lze jej tedy přizpůsobit použití, které zrovna potřebujete – jemné mletí např. do polévky nebo hrubé mletí na steaky – ani jedno není problém. Mlýnek si dokonce poradí i s dlouhým pepřem nebo třeba kardamom pro něj také není problém. Dokonce v něm lze umlít i koření, které má charakteristiku bylin – např. lemon grass!
Praktický mlýnek
U tohoto mlýnku zůstává nastavená hrubost beze změny – hrubost mletí se reguluje šroubem na kameni vespod mlýnku, otáčením se tedy nezmění.
Mlýnek pro restaurace
Mlýnek má mlecí kámen vespod a lze jej vyjmout a pohodlně čistit – je tedy vhodný i do provozu restaurace .
Poznámka:
Mlýnek je vhodný na černý, červený nebo bílý pepř a jejich variace (např. zauzený pepř), fermentovaný pepř není určený k mletí v mlýnku ale k přímé konzumaci!