Design: Heino Roselli
Exkluzivní nůž šéfkuchaře z prvotřídní finské oceli, která si udržuje dlouhotrvající ostrost. Rukojeť ze silikonu umožňuje mytí v myčce, vyhovuje přísným hygienickým požadavkům a nůž je tak vhodný i pro profesionální kuchaře. Dodává se se stojanem z masivní břízy.
Nůž se vyrábí ručně výhradně z finských materiálů, kterým vévodí speciálně vyvinutá tvrdá karbonová ocel Roselli Wootz z finské ocelárny Karhula. Extrémní tvrdost a nízká hmotnost dává noži skvělé vlastnosti a dlouhotrvající ostrost. Nůž je nepostradatelný pomocník každého ambiciózního kuchaře či kuchařky a bude také nádherným a užitečným dárkem, který bude doslova sloužit každý den.
Podívejte se na video z výroby nožů Roselli.
ROZMĚRYCelková délka 33 cmDélka čepele 21 cmTloušťka čepele 1,2 mmHmotnost 175 g
MATERIÁLČepel z extrémně tvrdé karbonové oceli Roselli Wootz (Ultra High Carbon) z finské ocelárny Karhula, rukojeť ze silikonu, stojan z masivní břízy ošetřené lněným olejem.
POKYNY K ÚDRŽBĚNůž Roselli je připravený na náročné podmínky, ale zaslouží si i pravidelnou péči. Po použití jej ručně umyjte a úplně vysušte. Čas od času jej potřete olejem.
VYROBENO VE FINSKUNože Roselli se vyrábí ručně v malé finské vesnici Harmoinen z výhradně finských surovin. Výrobce na nůž poskytuje 5-ti letou záruku na vady materiálu. Výrobek nese ochranný symbol Made in Finland. <p></p>