Výrobce | Ibili |
Typ | Formy a plechy |
FORM | dort |
Výrobce | Ibili |
V této formě s průměrem 26 centimetrů můžete péct nejen klasické dorty, ale třeba i koláče. Ocelový plech základního korpusu má na povrchu velmi kvalitní teflonovou úpravu, která zaručuje bezproblémové pečení, jednoduchou údržbu i v myčce na nádobí a také nadstandardně dlouhou dobu používání.
Nechali jsme pro vás otestovat foodblogerem:
Tato forma je velice pevná a s kvalitním povrchem. Využije se hlavně na pečení dortových korpusů, ale také na pečení různých druhů buchet a koláčů. Taktéž se dá samostatně využít pouze spodní díl – dno formy. Pokud se obrátí, tak máme mělkou kulatou formu, která se dá použít např. na pečení pizzy. Před naplněním těstem se forma lehce vymazává tukem a vysypává hrubou moukou. U lineckého těsta to není zapotřebí. Na spodní díl se taktéž dá použít papír na pečení, který já osobně preferuji. Forma se používá velice dobře a moučníky se v ní upekly skvěle. Já jsem s touto formou velmi spokojená a ráda ji používám. M.F.