Materiál | keramika |
Objem | 430 ml |
Druh | hluboké talíře |
Průměr | 22 cm |
Barva | červená |
Výška | 4 cm |
Vhodné do myčky | ano |
Vhodné do trouby | ano do 270°C |
Vhodné do mikrovlnné trouby | ano |
Vhodné do lednice | ano |
Vhodné do mrazničky | ano |
Výrobce | Emile Henry |
</p> POPIS <p>Keramický talíř od výrobce Emile Henry je vyroben ze speciální burgundské keramiky, která je** odolná proti nárazům, poškrábání a teplotním šokům** . Odolá teplotám od – 20 °C do 270 °C a můžete ji dát z mrazáku přímo do trouby, aniž by popraskala.
Hluboký talíř je vyroben ručně podle generacemi ověřených postupů a má krásný francouzský design . Barvy jsou přírodní a jedná se o precizní ruční práci. Talíř je vhodný do lednice, mrazáku, mikrovlnné trouby, trouby i do myčky na nádobí. Ideální je talíř na polévku.
Expedujeme do dvou pracovních dní od objednání. SPECIFIKACE Průměr: 22 cm
Výška: 4 cm
Objem: 430 ml
Materiál: keramika
Barva: granátová
VÝHODY A NEVÝHODY <table> <tbody> <tr>
<td></td> <td> Talíř je vyroben ze speciální burgundské
keramiky, která je** odolná proti poškrábání, nárazům a teplotním
šokům** .
Ručně vyrobeno.
Krásný francouzský design.
Ideální na servírování polévek.
Vhodný do lednice, mrazáku, mikrovlnky, trouby i do myčky na nádobí.
</td> </tr> </tbody> </table> PRAKTICKÉ RADY
Vhodné do myčky: Ano
Vhodné do lednice: Ano
Vhodné do mrazáku: Ano do – 20 °C
Vhodné do mikrovlnné trouby: Ano
Vhodné do trouby: Ano do 270 °C
<iframe src=„https://www.youtube.com/embed/QgOcOFCC-qo“
width=„560“ height=„315“ frameborder=„0“
allowfullscreen=„allowfullscreen“></iframe>
RECEPT NA POCTIVÝ DOMÁCÍ VÝVAR kuřecí hřbet a kosti
v poměru 1:1 vůči zelenině, cibule se spodní vrstvou slupky, mrkev,
petržel, celer, petržel listová, česnek, rajče, pórek/kedluben, bobkový
list, nové koření, celý pepř, sůl
Postup:
<table> <tbody> <tr> <td></td> <td>
</td> <td></td> <td> </td> <td></td>
<td> </td> <td></td> </tr> <tr> <td>
1 . Kuřecí kosti vložte do pekáče a mírně polijte
slunečnicovým, nebo řepkovým olejem (kosti tak lépe vodí
teplotu a opékají se rovnoměrněji). V troubě rozpálené na
230°C opečte kosti do zlatohněda (cca 20 minut).
</td> <td> </td> <td> 2 . V hrnci
rozpalte cca 2 lžíce rostlinného oleje, ve kterém zprudka
opečte nejprve kořenovou zeleninu, pak přidejte cibuli, koření, česnek, a
nakonec ostatní zeleninu s petrželkou (při prudkém opečení zeleniny
dochází ke zvýraznění její chuti).
</td> <td> </td> <td> 3 . Opečenou
zeleninu zalijte studenou vodou, osolte a přidejte opečené
kosti. Po několika minutách se na hladině utvoří pěna ,
kterou je třeba sbírat lžící (vývar tak zůstane
čirý).
</td> <td> </td> <td> 4 . Vývar
táhněte těsně pod bodem varu 3–4 hodiny
.
</td> </tr> </tbody> </table>
Rada šéfkuchaře
Kosti vydají vše ze své chuti nejdříve po třech hodinách táhnutí (vývar se udržuje těsně pod podem varu). Čím déle však vývar táhnete, tím výraznější bude mít chuť. Čím méně vody použijete, tím bude mít vývar intenzivnější chuť. Zelenina nepotřebuje zdaleka tak dlouhou dobu tažení jako maso. Můžeme ji proto orestovat zvlášť , a k vývaru z kostí přidat až později .
<iframe src=„https://www.youtube.com/embed/FipOB78HAQs“ width=„560“ height=„315“ frameborder=„0“ allowfullscreen=„allowfullscreen“></iframe>
CO DÁL?
Líbí se vám tento produkt? Skvělé! Přidejte ho do košíku a pokračujte v nákupu.
Nevyhovuje vám? Zkuste se podívat na ostatní výrobky Emile Henry nebo na
podobné produkty.
<style type=„text/css“></style>