Sůl s bamubsovými lístky Havaj
Sůl s mimořádně vysokým obsahem vápníku je sklízena na tichomořském pobřeží otrova Mlokai na Havaji, v oblast s dlouhou tradicí produkce soli. Místo s vulkanickými původem, bohaté na flóru, omývané Pacifikem symbolizuje přírodu a její sílu. Sůl jevyráběna v bazénech s mořskou vodou, do které jsou přidávány bambusové lístky, které impregnují vznikající krystalky antioxidanty, exotickou chutí a jemně zelenou barvou.
Tipy a použití
Exotická chuť skvěle doplní mořské plody, syrovou rybu, mušle, světlá masa, drůbež, zeleniny, rýži a thajskou kuchyni.
Klasika : na zeleninové pyré
Překvapivá kombinace : na salát s krevetami, avokádem a grepem
O chuti
V ústech zanechá bambusová sůl neobvyklý a velmi silný aromatický zážitek. Svěží rostlinná chuť lístků dodává soli se střední solivostí překvapivě „zelenou“ a elegantní chuť.
Pro zobrazení více produktů odeberte některý z filtrů