Vykosťovací nůž z kolekce Professional „S“od výrobce Zwilling má úzkou flexibilní čepel o délce 12 cm s charakteristickým tvarem. Tento nůž je skvělým pomocníkem při vykosťování masa. Usnadní vám také odblaňování a čištění masa od tuku a šlach. Řada Professional „S“ je oblíbená šéfkuchaři díky dokonalé kvalitě, designu se třemi robustními nýty a plnou střenkou. Nůž je vykován z jednoho kusu oceli , je tedy bez svárů a bez spojů. Je perfektně vyvážen a práce s ním je bezpečná a snadná . Nůž má dlouhotrvající ostrost , která se snadno obnovuje díky ručnímu doostření, leštění a kontrole laserem .
Rukojeť je ergonomicky tvarovaná, bezespárá a je vyrobena z odolné syntetiky.** Záštita vyvažuje nůž a chrání prsty** při krájení. Čepel nože je vyrobena ze směsi speciální německé nerezové oceli , chromu a uhlíku s tvrdostí cca 57 HRC (Rockwellovy stupnice). Nůž je odolný vůči mytí v myčce na nádobí, přesto doporučujeme šetrnější ruční mytí. Ostrost a dlouhou životnost nože zajistíte pravidelnou údržbou pomocí brousku a ocílky. Pro bezpečné a pohodlné uskladnění používejte blok na nože.
Délka čepele: 14 cm
Materiál: směs nerezové oceli, chromu a uhlíku (čepel), syntetika (rukojeť)
Barva: stříbrná, černá
Záruka: 50 let na ostří nože, ostatní části 2 roky