<H4>POPIS Japonský plátkovací / filetovací nůž Sujihiki Zwilling Miyabi z řady 6000MCT má úzkou dlouhou čepel o délce 24 cm , která má** autentický japonský tvar** s povrchovou úpravou čepele Tsuchime (vyklepávaný povrch). Tento strukturovaný povrch zajišťuje nejen originální vzhled, který se v Japonsku přirovnává k odrážejícímu se měsíci na hladině oceánu, ale prohlubně navíc zabraňují tomu, aby při krájení suroviny ulpívaly na noži. Díky tomu je nůž maximálně výkonný . Nůž SUJIHIKI je japonskou vylepšenou alternativou k západnímu filetovacímu noži. s tímto nožem nakrájíte snadno syrové maso a ryby na tenké plátky, naporcujete s ním pečenou šunku, hovězí maso na carpaccio atd.
Tento nůž má ergonomicky tvarovanou a komfortní rukojeť ve tvaru D pro pohodlnou a bezpečnou manipulaci. Rukojeť je vyrobena z Cocobolo Pakka, což je exotické dřevo, které noži dodává luxusní vzhled. Eleganci noži přidává i nerezová patka s logem Miyabi, která nůž vyvažuje.Jádro je vyrobeno z mikrokarbidové práškové oceli MC63 a je vloženo mezi dvě vrstvy nerezové oceli. Ocel je kalena při teplotě - 196 °C, což přináší extrémní tvrdost 63 HRC (Rockwellovy stupnice). Dlouhotrvající ostrost je zajištěna** ručním třífázovým broušením** nožířskými mistry tradiční japonskou technikou. Ostrost a dlouhou životnost nože zajistíte pravidelnou údržbou pomocí brousku a ocílky. Pro bezpečné a pohodlné uskladnění používejte blok na nože.
Výrobek je dostupný POUZE NA OBJEDNÁVKU! Pro informace o dostupnosti nás kontaktujte na adrese info@chefshop.cz nebo na tel. +420 604 187 028. K dodání zhruba za 4 – 6 týdnů od objednání. Děkujeme za pochopení. SPECIFIKACE Délka ostří: 24 cm
Délka nože: 37,5 cm
Výška čepele: 3,2 cm
Hmotnost: 190 g
Materiál: nerezová ocel, mikrokarbidová prášková ocel, dřevo Cocobolo Pakka
Barva: stříbrná, tmavě hnědá
Záruka: doživotní – na výrobní vady čepele
<STYLE></STYLE>
<H4>
1. Ocel
Čepele nožů jsou vyrobeny ze 2 vrstev nerezové oceli a mají** tvrdost 63 HRC** Rockwellovy stupnice. Jádro nože je vyrobeno z MC63 (mikrokarbidové práškové oceli). Pro dosažení perfektních vlastností bylo použito unikátní kalení CRYODUR®, kdy je ocel ledována při teplotě – 196 ° C , díky tomu se čepele chlubí neobyčejnou tvrdostí. Čepele mají unikátní povrchovou úpravu Tsuchime (vyklepávaný povrch), který připomíná měsíc odrážející se na hladině oceánu.
<H3 class=„num“ data-number=„2“>2. Rukojeť
Komfortní rukojeť ve tvaru D je vyrobena z exotického dřeva Cocobolo Pakka, které spolu s promyšlenými detaily dodává nožům luxusní vzhled. Rukojeť zajišťuje, že máte nad nožem plnou kontrolu a umožňuje pohodlnou a přesnou práci s nože. Díky nerezové patce, která je opatřena logem Miyabi, jsou nože dokonale vyváženy .
<H3 class=„num“ data-number=„3“>3. Ostří
Čepel je symetricky broušena , což spolu s tepaným povrchem zajišťuje snadný průnik surovinami. Třífázové ruční ostření tradiční japonskou technikou Honbazuke těmi nejzkušenějšími nožířskými mistry zaručuje nepřekonatelnou ostrost nožů, která je díky tvrdosti ocele dlouhotrvající.
<H3 class=„num“ data-number=„4“>
VÝHODY A NEVÝHODY <TABLE> <TBODY> <TR> <TD></TD> <TD> <P>Čepele nožů jsou vyrobeny ze <STRONG>2…