Výrobce | ZWILLING |
Výroba | Celý nůž vykován z jednoho kusu oceli (žádné sváry ani spoje) |
Délka čepele (cm) | 26 |
Materiál čepele | ZWILLING Sigmaforge® s technologií FRIODUR |
Úhel naostření | 30° (15° z každé strany) |
Tvrdost | 55-57 HRC Rockwellovy stupnice |
Rukojeť | Bezespárá ergonomická z odolné syntetiky se 3mi nýty |
Zdeněk Pohlreich: „Skvělý tvar a pevné ostří pro přípravu masa, zeleniny i ryb.” Kuchařský nůž – Nepostradatelný pomocník pro širokou škálu úkolů.
Řada nožů Professional „S“ Profesionální kuchaři (i šéfkuchaři) si oblíbili osvědčenou řadu nožů Professional „S“. Jejich důvěru si získala bezchybnou kvalitou a dnes již tradičním designem nožů s plnou střenkou se 3mi robustními nýty. Nože jsou vykovány z jediného kusu oceli bez svárů či spojů. Jsou dokonale vyvážené a práce s nimi je nejen snadná, ale i bezpečná.
<iframe src=„//www.youtube.com/embed/91F_meALe7E“ height=„314“ allowfullscreen=„allowfullscreen“></iframe>