Nůž stylizovaný podle japonského kuchařského nože je to pravé pro přípravu nejen jemné asijské, ale i západní kuchyně. délka čepele 17 cm dutě vroubkované ostří nejen pro restaurační řetězce a velké kuchyně vyroben z nerezové oceli, 56° tvrdosti podle Rockwella pro vynikající retenci hran leštěný povrch čepele speciální protiskluzová, plastová, ergonomicky tvarovaná rukojeť s prohlubní na umístění palce a výrazným ochranným zakončením hygienický: NSF – testován a certifikován PRO Colour splňuje požadavky HACCP* nedochází ke vzájemné kontaminaci bakterií nedochází k přenosu chutí nebo pachů barva: červená – na maso *Od roku 2015 jsou nože řady PRO k dispozici také v barvách odpovídajících HACCP = Systém analýzy rizika a stanovení kritických kontrolních bodů (Hazard Analysis and Critical Control Points, HACCP). Řada: PRO Provedení: Nekované nože