Mimořádně tenká, pružná čepel na filetování jemných ryb nebo přípravu carpaccio. délka čepele 20 cm nejen pro restaurační řetězce a velké kuchyně vyroben z nerezové oceli, 56° tvrdosti podle Rockwella pro vynikající retenci hran leštěný povrch čepele speciální protiskluzová, plastová, ergonomicky tvarovaná rukojeť s prohlubní na umístění palce a výrazným ochranným zakončením hygienický: NSF – testován a certifikován PRO Colour splňuje požadavky HACCP* nedochází ke vzájemné kontaminaci bakterií nedochází k přenosu chutí nebo pachů barva: modrá – na ryby *Od roku 2015 jsou nože řady PRO k dispozici také v barvách odpovídajících HACCP = Systém analýzy rizika a stanovení kritických kontrolních bodů (Hazard Analysis and Critical Control Points, HACCP). Řada: PRO Provedení: Nekované nože
Pro zobrazení více produktů odeberte některý z filtrů