Výrobce | Wüsthof |
Typ produktu | Kuchařský nůž |
Délka čepele | 20 cm |
EAN | 8590944459641 |
<h4>POPIS Kuchařský nůž Classic Ikon od německého výrobce Wüsthof s délkou čepele 20 cm využijete při nejrůznějších kuchyňských činnostech, například krájení, sekání nebo kostičkování.
Jde o dokonale vyvážený nůž, kovaný z jednoho kusu z vysoce kvalitní oceli s tvrdostí 58° HRC . Snadno ostří a zůstane déle ostrý. Po celé délce ostří má speciální povrchovou úpravu PEtec. Jeho ergonomická rukojeť , vypracovaná ve spolupráci s profesionálními šéfkuchaří , je vyrobena z afrického grenadilového dřeva a trojitě nýtována.
K tomuto noži nyní ve speciální limitované edici dostanete i dvoustupňový brousek na nože Classic Ikon v ceně 889,– zcela ZDARMA !
Dvoustupňový brousek na nože Classic Ikon obsahuje
2 kameny pro různé použití. Karbidový kámen pro hrubé
broušení (1. stupeň) připraví vaše nože na finální
jemné dobroušení keramickým kamenem (2. stupeň).
Keramický kámen pak využijete pro pravidelné ostření
čepelí nožů, kdy výsledkem budou opravdu krásně
leštěné hrany , ostré jako břitva. Keramický kámen můžete
použít i na zoubkované a vroubkované ostří .
SPECIFIKACE Sada obsahuje:
1 x kuchařský nůž s délkou čepele 20 cm
1 x dvoustupňový brousek Classic Ikon
Materiál: ocel, grenadilové dřevo, jasanové dřevo, hliník**
Záruka:** 2 roky
Země výroby: Německo
VÝHODY A NEVÝHODY <table> <tbody> <tr>
<td></td> <td> Brousek na nože v hodnotě 889,–
ZDARMA .
Prvotřídní výrobky té nejvyšší kvality.
Nůž je kovaný z jednoho kusu vysoce kvalitní oceli a perfektně vyvážený.
Povrchová úprava PEtec po celé délce ostří nože.
Pohodlná ergonomická rukojeť z exotického grenadilového dřeva , vytvořená ve spolupráci s profesionálními šéfkuchaři.
Brousek má 2 stupně broušení – karbidový pro hrubé a keramický pro jemné.
Možnost brousit i vroubkované a zoubkované nože.
Vhodný pro praváky i leváky.
Pohodlná ergonomická rukojeť.
Protiskluzová základna.
</td> </tr> </tbody> </table> PRAKTICKÉ RADY
Vhodné do myčky: NE, d oporučujeme šetrné ruční mytí .
Jednoduchý návod k použití:
2. Zadní konec čepele nože vložte do drážky s brusnými lamelami v úhlu 90°, poté čepel za použití mírného tlaku na čepel protáhněte do špičky. Opakujte tuto akci vždy od zadního konce čepele do špičky (nikdy tam a zpět) a to buď prostřednictvím karbidové nebo keramické drážky.
Zajímá Vás, jaký je rozdíl mezi ocílkou, brouskem na nože a brusným
kamenem?
CO DÁL? Líbí se vám tento produkt? Skvělé! Přidejte ho
do košíku a pokračujte v nákupu.
Nevyhovuje vám? Zkuste se podívat na ostatní produkty značky Wüsthof nebo na podobné produkty dalších značek.