Výrobce | Wüsthof |
Vlastnosti | Vhodné do myčky na nádobí |
Typ produktu | Kuchařský nůž |
Délka čepele | 16 cm |
EAN | 4002293458229 |
<h4>POPIS Kuchyňský nůž Classic od německého výrobce Wüsthof bude užitečným každodenním pomocníkem každého amatérského nebo profesionálního kuchaře. Využijete jej při různých kuchyňských činnostech, například při krájení, sekání nebo kostičkování různých druhů potravin.
Nůž je kovaný z jednoho kusu vysoce kvalitní oceli s tvrdostí
58 HRC a je dokonale vyvážený. Jeho ergonomická a proti
nárazu odolná rukojeť je vyrobena ze speciální syntetiky a
upevněna pevnými nýty . Střenka poskytuje prstům plnou
ochranu.
SPECIFIKACE Délka čepele: 16 cm
Materiál: ocel, syntetika**
Záruka:** 2 roky
Země výroby: Německo
VÝHODY A NEVÝHODY <table> <tbody> <tr>
<td></td> <td> Nůž je kovaný z jednoho kusu vysoce
kvalitní oceli.
Nůž je perfektně vyvážený.
Pohodlná ergonomická rukojeť, odolná proti nárazu.
Plná ochrana prstů.
</td> </tr> </tbody> </table> PRAKTICKÉ RADY
Vhodné do myčky: D oporučujeme šetrné ruční mytí . Při
umývání v myčce nesmí nůž narážet ostřím do ostatních příborů
či nožů.
Jak brousit nože pomocí ocílky? Ocílku držte svisle v jedné ruce a nůž ve druhé ruce (nakloněný zhruba 20 ° k povrchu ocílky). Nejlepší je mít oporu (např. stůl a ocílku podložit utěrkou, aby neklouzala), abyste udrželi stejný úhel po celé čepeli a ostření bylo přesné. Práce s ocílkou vyžaduje cvik, aby na ostří nevznikaly nežádoucí zuby. Nožem táhněte od paty ke špičce proti ostří a zopakujte totéž z druhé strany čepele (z každé strany 20 x). Snažte se držet stále stejný úhel, který svírá nůž s ocílkou a příliš netlačte.
Zajímá Vás, jaký je rozdíl mezi ocílkou, brouskem na nože a brusným
kamenem?
CO DÁL? Líbí se vám tento produkt? Skvělé! Přidejte ho
do košíku a pokračujte v nákupu.
Nevyhovuje vám? Zkuste se podívat na ostatní produkty značky Wüsthof nebo na podobné produkty dalších značek.