Výrobce | Wüsthof |
Vlastnosti | Vhodné do myčky na nádobí |
Typ produktu | Nůž na zeleninu |
Délka čepele | 12 cm |
EAN | 4002293406633 |
<h4>POPIS Nůž na zeleninu Classic od německého výrobce Wüsthof bude užitečným každodenním pomocníkem každého amatérského nebo profesionálního kuchaře. Využijete jej při různých kuchyňských činnostech, například při čištění a krájení zeleniny, rozmělnění bylinek, cibule nebo šalotky .**
**
Nůž je kovaný z jednoho kusu vysoce kvalitní oceli s tvrdostí
58 HRC a je dokonale vyvážený. Jeho ergonomická a proti
nárazu odolná rukojeť je vyrobena ze speciální syntetiky a
upevněna pevnými nýty . Střenka poskytuje prstům plnou
ochranu.
SPECIFIKACE Délka čepele: 12 cm
Materiál: ocel, syntetika**
Záruka:** 2 roky
Země výroby: Německo
VÝHODY A NEVÝHODY <table> <tbody> <tr>
<td></td> <td> Nůž je kovaný z jednoho kusu vysoce
kvalitní oceli.
Nůž je perfektně vyvážený.
Pohodlná ergonomická rukojeť, odolná proti nárazu.
Plná ochrana prstů.
</td> </tr> </tbody> </table> PRAKTICKÉ RADY
Vhodné do myčky: D oporučujeme šetrné ruční mytí . Při
umývání v myčce nesmí nůž narážet ostřím do ostatních příborů
či nožů.
Jak brousit nože pomocí ocílky? Ocílku držte svisle v jedné ruce a nůž ve druhé ruce (nakloněný zhruba 20 ° k povrchu ocílky). Nejlepší je mít oporu (např. stůl a ocílku podložit utěrkou, aby neklouzala), abyste udrželi stejný úhel po celé čepeli a ostření bylo přesné. Práce s ocílkou vyžaduje cvik, aby na ostří nevznikaly nežádoucí zuby. Nožem táhněte od paty ke špičce proti ostří a zopakujte totéž z druhé strany čepele (z každé strany 20 x). Snažte se držet stále stejný úhel, který svírá nůž s ocílkou a příliš netlačte.
Zajímá Vás, jaký je rozdíl mezi ocílkou, brouskem na nože a brusným
kamenem?
CO DÁL? Líbí se vám tento produkt? Skvělé! Přidejte ho
do košíku a pokračujte v nákupu.
Nevyhovuje vám? Zkuste se podívat na ostatní produkty značky Wüsthof nebo na podobné produkty dalších značek.