Filetování ryb či příprava carpaccia Vám s touto extra tenkou čepelí půjde jedna báseň- Wüsthof Dreizack Solingen. Modelová řada CLASSIC: Materiál: chrom-molybden-vanadiová ocel / kovaný nůž Vykován a vytvrzen z jednoho kusu oceli při teplotě 1800 °C / 58° Rockwella Celokovové jádro rukojeti Ochrana prstů Dlouhodobá extrémní ostrost díky technologii PEtec – WÜSTHOF Precision Edge. Kvalita – Made in Germany / Solingen Rozměry: Délka čepele: 18 cm (pružná čepel) Šířka čepele: 2,5 cm Celková délka: 30,1 cm Hmotnost: 110 g Wüsthof Dreizack Solingen Firma Wüsthof Dreizack má kořeny v Němckém městě Solingen. Toto město je sídlem hned řady významných nožířských společností, Wüsthof Dreizack patří k těm největším z nich. Od vzniku roku 1814 až do současnosti stojí ve vedení firmy členové rodiny Wüsthof. Technologický postup při výrobě nožů a volba těch nejkvalitnějších materiálů (chrom molybdenová ocel) dělá z produktů firmy Wüsthof Dreizack to nejlepší, co si můžete v kuchyni přát.