Pokud rádi připravujete palačinky, omelety nebo sázená vejce, nesmí vám doma chybět nepřilnavá palačinková pánev, která má snížený okraj, tak aby připravované bylo možné lehce palačinky otočit nebo omeletu úhledně zabalit během chvilky. Nepřilnavý povrch je nanášen ve 4 vrstvách a je vypalován při teplotě nad 400°C, dokonale se tak spojí s tvrzeným podkladem, což výrazně zvýší jeho odolnost mechanickému poškození. Díky důmyslné technologii nanášení nepřilnavého povrchu lze pánev mýt i v myčce nádobí.Německá výrobaVhodné na indukciVhodné do myčkyVhodné do trouby (až do 250°C)Neobsahuje PFOA Povrch. Nepřilnavý povrch je nanášen ve 4 vrstvách a je vypalován při teplotě nad 400°C, dokonale se tak spojí s tvrzeným podkladem, což výrazně zvýší jeho odolnost mechanickému poškození. Dno. Tloušťka dna, které je vhodné i pro indukční povrchy je přibližně 8 mm, dno umožňuje optimální distribuci tepla a navíc se při vyšších teplotách nezkroutí. Tato edice má také spodní hranu dna z nerezové oceli, pro účinnější přenos tepla. Rukojeť. Ergonomická rukojeť, která vám přesně padne do ruky, je možné vložit i do trouby o maximální teplotě 250°C, rukojeť je také pevně spojena s tělem indukčního nepřilnavého nádobí.Založení společnosti Norbert Woll GmbH se datuje k roku 1979, ale prodej nepřilnavého nádobí zastřešené pod touto značkou začal ještě 5 let před založením společnosti. Pod jménem Woll si představíte sadu kuchyňského nádobí, které vzniká originální technikou odlévání hliníku a následnému zpracování pomocí lidské ruky už od roku 1983. Tato technika se za více než 30 let od její existence nepřesunula z Německa ani se výrazně nezměnila. Proto jsou nepřilnavé pánve, hrnce a rendlíky značky Woll pojmem kvality při vaření.