Tento rendlík s nepřilnavým povrchem se výborně hodí pro přípravu omáček, ať už zeleninových, smetanových nebo krémových. Tento omáčník je ale velmi všestranný, můžete ho použít i na přípravu menších porcí jídla jako jsou těstoviny, ragú nebo k uvaření zeleniny při přípravě zeleninového pyré. Dostupné v těchto variantách: Průměr 18 cm, výška 9,5 cm, objem 2 l Průměr 20 cm, výška 10 cm, objem 2,5 l Rukojeť. Ergonomická rukojeť, která vám přesně padne do ruky, je možné vložit i do trouby o maximální teplotě 250°C, rukojeť je také pevně spojena s tělem indukčního nepřilnavého nádobí. Indukční Dno. Revoluční technologie použitá v kolekci Saphir Lite umožnila, aby produkty byly mimořádně lehké, ale neztratili ani kousek na své odolnosti. Tloušťka dna, které je vhodné i pro indukční povrchy je přibližně 8 mm, tato tloušťka dna umožňuje optimální distribuci tepla a navíc se při vyšších teplotách nezkroutí. Tato edice má také spodní hranu dna z nerezové oceli, pro účinnější přenos tepla. Povrch. Dodatečně rozšířené okraje odolají vyšším teplotám a jsou také odolnější vůči nárazu. Nepřilnavý povrch je tvořen vrstveným materiálem, který je vytvrzen unikátním safírovým nátěrem. Tato vrstva neobsahuje PFOA. Založení společnosti Norbert Woll GmbH se datuje k roku 1979, ale prodej nepřilnavého nádobí zastřešené pod touto značkou začal ještě 5 let před založením společnosti. Pod jménem Woll si představíte sadu kuchyňského nádobí, které vzniká originální technikou odlévání hliníku a následnému zpracování pomocí lidské ruky už od roku 1983. Tato technika se za více než 30 let od její existence nepřesunula z německa ani se výrazně nezměnila. Proto jsou nepřilnavé pánve, hrnce a rendlíky značky Woll pojmem kvality při vaření.