Pokud rádi připravujete palačinky, omelety nebo sázená vejce, nesmí vám doma chybět kvalitní nepřilnavá palačinková pánev, která má snížený okraj, tak aby připravované bylo možné lehce palačinky otočit nebo omeletu úhledně zabalit během chvilky. Rukojeť. Ergonomická rukojeť, která vám přesně padne do ruky, je možné vložit i do trouby o maximální teplotě 250°C, rukojeť je také pevně spojena s tělem indukčního nepřilnavého nádobí. Indukční Dno. Revoluční technologie použitá v kolekci Saphir Lite umožnila, aby produkty byly mimořádně lehké, ale neztratili ani kousek na své odolnosti. Tloušťka dna, které je vhodné i pro indukční povrchy je přibližně 8 mm, tato tloušťka dna umožňuje optimální distribuci tepla a navíc se při vyšších teplotách nezkroutí. Tato edice má také spodní hranu dna z nerezové oceli, pro účinnější přenos tepla. Povrch. Dodatečně rozšířené okraje odolají vyšším teplotám a jsou také odolnější vůči nárazu. Také zamezují zbytečnému rozlévání například omáček. Nepřilnavý povrch je tvořen 4 safírovými nátěry, které jsou tvrzené unikátní otěruvzdornou vrstvou. Tato vrstva neobsahuje PFOA.Založení společnosti Norbert Woll GmbH se datuje k roku 1979, ale prodej nepřilnavého nádobí zastřešené pod touto značkou začal ještě 5 let před založením společnosti. Pod jménem Woll si představíte sadu kuchyňského nádobí, které vzniká originální technikou odlévání hliníku a následnému zpracování pomocí lidské ruky už od roku 1983. Tato technika se za více než 30 let od její existence nepřesunula z německa ani se výrazně nezměnila. Proto jsou nepřilnavé pánve, hrnce a rendlíky značky Woll pojmem kvality při vaření.