produkt Popis
Ať už hovězí, kuřecí nebo jehněčí, syrové, vařené nebo pečené: S masovým nožem můžete snadno řezat nebo vyřezávat jakékoli maso. Nože mají mírně zakřivený kuželový čepel, který je dlouhý mezi 15 a 30 palci. Tato délka je optimální pro posouvání nejhrubší pečeně bez velkého odporu. Nejlepší je, že nože na maso jsou řezané tak přesně, že uřezávají jemná vlákna čistá a cenná šťáva z masa je zachována. Krájecí nože WMF jsou precizně broušené a poskytují tak nejen vysokou ostrost, ale také dlouhou životnost. Jsou k dispozici v různých verzích, pro začátečníky i pro profesionály. Nože na maso jsou také ideální pro přípravu ryb.
Vysoce kvalitní čepele, rukojeti, které mají pocit, jako by byly vyrobeny jen pro vaši ruku, a odrůda nože, která je na špičkové úrovni: kolekce špičkových Plus je klasikou mezi noži WMF. Jejich aktualizovaný design se může pochlubit zaoblenými úchopovými hranami. Bezproblémové zpracování rukojetí a kované kolébky pro správnou rovnováhu zajišťují čistou, bezpečnou a spolehlivou práci. Kolekce je velmi různorodá a nabízí vhodný nůž pro každého kuchaře a všechny ingredience: od klasiky, jako jsou kuchyňské náčiní, univerzální a zeleninové nože s různými délkami čepele, až po čínské varné a sekací nože v různých provedeních až po nože Santoku a steaky. Takže příprava je zábava!