Filetovací nůž Sujihiki.Dlouhý tenký nůž se silným polopružným ostřím a jemným břitem, umožňuje čisté řezy s minimálními tahy. Vynikající ke snížení pečeně a šunky.Vhodný k filetování a kuchání ryb a pro přípravu a porcování masa.Čepel má jádro z mikrokarbidové práškové oceli MC63 vložené mezi 100 vrstev oceli, s atraktivním designem Damašek.Tvrdost 60 Rockwella a proto má výjimečně vysokou ostrost.Úhel břitu: 9,5 až 12 ° na každé straně.Symetrické čepel ostřená tradiční technikou Honbazuke.CRYODUR ® čepel je kalená ve speciálním procesu (včetně ledového tvrdnutí při –196 ° C) pro extrémní tvrdost.Tradiční „D-rukojeť“ umožňuje neúnavnou práci u všech řezacích technik.Rukojeť je z březového dřeva s mozaikou a kovovou koncovou krytkou s logem Miyabi, zdůrazněný červený pásek.Tyto nože rozhodně nemyjte v myčce nádobí.Sujihiki Filetovací nůž 24 cm.Nejvýraznější přednost tradičních japonských nožů je v jejich neobyčejné ostrosti. Soulad designu, kvality a pohodlné rukojeti „D“, díky které je práce s těmito noži velice komfortní, je odlišné od jiných nožů.Nože MIYABI se vyrábí ve městě Seki v Japonsku, a to je centrum průmyslu japonských nožů a mečů. Japonská zručnost a kvalita a přesnost Zwilling je mají za výsledek jedny z nejostřejších nožů na světě.