Ať už rozpalujete gril nebo se uvelebíte na večeři při svíčkách, je to ideální chvíle pro Amici Steakový nůž! Precizně vybroušený do mimořádné ostrosti, tento nůž bez námahy klouže skrz grilované maso, filet, kuřecí stehna, nebo jakékoli maso či zeleninu. Plná vzpěra – silnější oblast mezi čepelí a rukojetí u kovaných nožů – chrání vaše prsty při jakémkoli krájení. Rukojeť z kalábrijského olivového dřeva na zakázku je přirozeně voděodolná a antibakteriální a její organický tvar pohodlně padne do rukou jakékoli velikosti.
Materiál čepele: nerezová ocel Materiál rukojeti: olivové dřevo z Kalábrie Kovaný nůž je vyhotoven z jednoho kusu Jedinečná kresba kalábrijského olivového dřeva rukojeti dělá z každého tohoto nože originální Tvrdost čepele: 58 Rockwell Specifický tvar hlavy nože chrání prsty před jeho ostrou čepelí a tak poskytuje větší kontrolu při krájení Tvar rukojeti nože je přizpůsobený přirozenému pohybu ruky Ideální na steak, filet, maso, pečeně Dárkové balení Není vhodné do myčky nádobí!!! Jedinečná kvalita – Made in Germany / Solingen (jediné nože ze Solingenu, které mohou používat toto označení)
Délka čepele 12 cm Celková délka: 21,8 cm Šířka čepele: 2,35 cm
Na výrobu nožů značky Wüsthof Dreizack Solingen jsou používány výhradně ty nejlepší výchozí materiály.Kované nože Wüsthof vznikají z jednoho kusu chrom-molybdenové oceli ve 40ti pracovních krocích. Od kování, přes tvrzení až k broušení a montování nožů.Doživotní záruka od Wüsthof Dreizack Solingen. Wüsthof Dreizack Solingen je jeden z předních světových výrobců kvalitních kuchyňských nožů. Od svého zrodu je stále ve vlastnictví zakladatelovi rodiny, a to již sedm generací. Změna názvu Dreizack, nebo Ed. Wüsthof-Dreizackwerk, nezměnil vůbec nic na kvalitě a filosofii této značky.Trojzubec je synonymem nejvyšší kvality a funkce, byl registrován roku 1895 v Berlínské patentové kanceláři a je uznáván na celém světě jako vedoucí značka kuchyňských nožů mezi profesionály i šéfkuchaři doma.