Stává se vám mít problém s uvařením vajíčka na měkko, na hniličku nebo na tvrdo – přesně tak, jak potřebujete? Vaříte příliš dlouho, nebo naopak příliš krátce?
Dá se to zvládnout! Stačí použít vajíčko-minutku citlivé na teplotu.
Vložte minutku do hrnce spolu s vejci (doporučuje se, aby vajíčka a minutka měly na začátku stejnou teplotu) a pozorujte, jak se při vaření mění barva!
</P> <P>Zvláštní měřítko na minutce ukazuje, dokdy vaříme vejce, aby se dosáhlo příslušné tvrdosti:
Červená barva pomalu mizí do středu a tvoří „žloutek“, kdežto na okrajích se tvoří bílá barva jako bílek. Čím déle budeme vejce vařit, tím více se objeví bílé barvy na minutce, což znamená´, že tím více se vejce sráží.
Záruka 24 měsíců.
Pro zobrazení více produktů odeberte některý z filtrů