Láhev na šlehačku iSi Gourmet Plus je velké plus pro profesionální
kuchyň, pro přípravu nadýchaných pěn, teplých a studených omáček,
vyšlehaných krémových polévek, šlehačky a dezertů. Lahev iSi Gourmet
Whip Plus je možné zahřívat, popř. udržovat při konstantní teplotě ve
vodní lázni při teplotě max 75°C.
ZÁKLADNÍ INFORMACE
- pro přípravu horkých i studených pokrmů
- udrží směs chladnou až 8 hodin, teplou až 3 hodiny, a to i bez
chladničky a vodní lázně
- lze mýt v myšce
- patentovaný systém který podporuje standarty HACCP
- 100% ušlechtilá ocel, leštěná – vyvinuto pro profesionální
použití
- certifikace NSF
- hlava lahve z ušlechtilé oceli se silikonovou ochranou rukojeti
- dvouplášťové, vakuově izolované tělo lahve
- dokonalá do kuchyně, na pult a pro catering
- optimalizovaný dávkovací ventil z ulšchtilé oceli připevněný
k hlavě lahve pro přesné dávkování
- 3 ruzné zdobící hubice s odolným závitem z ušlechtilé oceli
- vyšší objem našlehané směsy než u jiných metod – menší
množství vstupní suroviny
- hygyenicky uzavřený systém udrží směs v chladničce čerstvou až
1 týden
OBAH BALENÍ
- nerezová termo láhev
- nerezová hlava
- držák bombičky
- zdobící tryska „tulipán“
- zdobící tryska „základní“
- zdobící tryska „kulatá – nerez“
- čistící kartáček
SKLADOVÁNÍ
Každou láhev je třeba udržovat čistou a průchody čistit kartáčky,
které jsou součástí balení. Láhev lze mýt v myčce, ale doporučujeme
šetrnější ruční mytí s použitím kartáčků. Předejde se tím
ucpaním hlavy a znehodnocením pokrmu. To samé platí u vyměnitelných
nástavců.
V případě, že se láhev nepoužívá, je lepší nechat všechny části
od sebe oddělené. Výrazně se tak prodlouží živonost silikonového
těsnění a v láhvi se nebude tvořit zápach.
POUŽITÍ
- Láhev naplníme pomocí odměrky, případně pomocí trychtíře a síta,
které zachytí větší kousky, které by neprošli přes výpust. Láhev nidky
neplníme až po okraj.
- Našroubujeme hlavici, pak vložíme bombičku do držáku a našroubujeme
na hlavu.
- Jakmile jehla propíchne bombičku, N2O se uvolní do láhve a pokrm tak
našlehá.
- Pořádně lahví zatřeseme aby se vše smíchalo se vzduchem a necháme
odpočinout. Láhev také můžeme vložit do ledu s vodou.
- Láhev používáme hlavou dolů. Tlak nám pomůže veškerý pokrm dostat
ven z lahve.
- Uložíme zpět do chladu. V případě teplého porkmu, vložíme láhev
do vodní lázně.
- V případě že je láhev prázdná vypustíme před otevřením
zbývající vzduch ven
PROČ POUŽÍVAT BOMBIČKY iSi?
- Čistota chuti – čistý a přírodní produkt
- 100% garance váhy – každá bombička je eletronicky vážena
- nezatěžují jehlu láhve
- Absence úniku – pouze bombičky procházejí kontrolou těsnosti
- Ochrana přírody ( bombičky jsou vyrobeny z recyklovatelné oceli
- finanční úspora – uštřite až 30% nákaldů ve srovnání
s ostatními produkty
- certifikace – výrobce iSi GmbH je držitelem certifikátu kvality ISO
9001:000