Popis Vakuové vaření, nízkoteplotní vaření, běžné vaření, zahřívání a udržování teploty Elektronická regulace teploty od 40 do 99 °C Výjimatelný vnitřní hrnec s nepřilnavou povrchovou úpravou Korpus z leštěné nerezové oceli Praktický LCD displej a časovač na 24 h Objem nádoby na vaření:2,5 l – 5,5 l Včetně 2 roštů pro odložení připravovaných surovin Proč zkusit Sous-Vide? Metoda Sous-Vide je metodou využívanou v těch nejlepších restauracích. Úprava Sous-Vide spočívá v pomalém vaření masa, zeleniny nebo ryb ve vakuu při nízkých teplotách. Takto připravované suroviny si uchovávají svou přírodní chuť, živiny a minerální látky, které mohou být při vyšších teplotách ztraceny. Obzvláště příprava masa a ryb dostane touto přípravou nový rozměr – je šťavnatější, plné chuti a obzvláště křehké. Technické údaje Příkon: 550 W Délka kabelu cca 1 m Rozměry cca 46 × 29 × 23 cm Hmotnost cca 4 kg Návod k použití