Silikonová forma na čokoládu – pralinky - Silikomart

Momentálně nedostupné

S touto formou vytvoříte tradiční čokoládový dezert. Rozpuštěnou čokoládou naplňte formu, přebytek setřete stěrkou a formou poklepejte o pracovní desku, aby v čokoládě nebyly bublinky. Čokoládky dejte ztuhnout do chladu (forma vydrží teploty do –60°C). Pralinky mají zoubkované okraje, ale díky nepřilnavosti silikonu se vždy dokonale vyloupnou. Při výrobě pralinek můžete kombinovat různé druhy čokolády. Formu můžete mýt v myčce.

<iframe src=„https://­www.youtube.com/em­bed/8NXQyCG0D58“ width=„560“ height=„315“ frameborder=„0“ allowfullscre­en=„allowfullscre­en“></iframe>

Výrobce Silikomart
Výrobce Silikomart
Barva Hnědá
Materiál Silikon

Líbí se (1)

Související produkty