Druh oceli | Damašková |
---|---|
Velikost čepele | 8" |
Řada nožů | Jiang B46W |
Výrobce | XinZuo |
</P> <H2>Šéfkuchařský nůž XinZuo Jiang 8" (B46W) <P>Šéfkuchařský nůž XinZuo Jiang B46W s velkostí8" pochází z tradičního čínského města nožů Yangjiang, ve kterém se vyrábí ty nejlepší nože celá staletí. Místní mistři si své umění výroby a opracování nožů předávají z generace na generaci. XinZuo při výrobě tohoto nože využívá to nejlepší z moderní a tradiční výroby nožů. <STRONG>Každý nůž od výrobce XinZuo je jedinečný , díky závěrečnému preciznímu ručnímu opracování.
B46W Jiang Řada nožů B46W Jiang patří mezi vrcholné dílo našich mistrů nožířů. Na čepel nožů byla použita** japonská ocel AUS10** , která je právem označována jednou z nejlepších ocelí pro kuchyňské nože určené pro profesionální kuchaře i nadšence, kteří se s běžnými noži nespokojí. Jedinečnost nožů podtrhuje rukojeť z ořechového dřeva , která má moderní vzhled s důrazem na ergonomii.
</P> <H3>Šéfkuchařský nůž od XinZuo s širokým využitím <P>Šéfkuchařské nože jsou** oblíbené pro svou univerzálnost** a u XinZuo Jiang tomu není jinak. Tvarem své čepele a ostřím je vhodný pro krájení ovoce, zeleniny i masa. Do určité míry dokáže nahradit celou řadu specializovaných nožů. Šéfkuchařský nůž by neměl chybět v žádné domácnosti .
</P> Vyroben z japonské oceli s mistrnou ruční prací <P>Tento šéfkuchařský nůž je vyroben** z prvotřídní damaškové oceli AUS10, která je vyráběna věhlasnou firmou Aichi Steel v Japonsku. Tato inovativní japonská ocel se vyznačuje vysokou ostrostí a odolností. Ocel má vysoký obsah uhlíku (1,10 %) a vysoký obsah chrómu (14,50 %), díky kterým má vyšší odolnost proti korozi. Tvrdost oceli činní 60** +/-2 Rockwella. Jádro čepele nože z japonské oceli má 67 vrstev a prošlo vakuovým kryogenním zpracováním. Ochranu proti korozi zajišťuje vnější SUS430 nerezová ocel , do které je jádro nože vloženo.
</P> <P>Rukojeť nože je vyrobena ze severoamerického černého ořechu. V rukojeti vyniká řemeslně ručně leštěná syntetická volská kost. Barva a vzhled materiálu rukojeti nože se může oproti produktovým obrázkům mírně lišit z důvodu výroby rukojeti z jiného kusu dřeva nebo rozdílným stářím dřeva. Rukojeť dokonale padne do ruky a pohodlně se drží i při déle trvajícím krájení v profesionální kuchyni.
</P> <P>Zajímavost : XinZuo jako přední inovátor v oblasti výroby kuchyňských nožů kombinuje tradiční a nejmodernější techniky výroby. Díky jeho nejmodernější metodě vakuového tepelného zpracování mají kuchyňské nože XinZuo ve srovnání s noži vyrobenými pouze běžným tepleným zpracováním vyšší tvrdost a ostrost, též delší živostnost. Ve spojení s tradičním závěrečným ručním ostřením nožů mistry nožíři, s jejichž umem předávaným z generace na generaci se žádný stroj nemůže srovnávat, mají kuchyňské nože XinZuo i prémiovou ostrost, kterou strojově ostřené nože nedosahují.
Dárkové balení nože
Šéfkuchařský nůž XinZuo Jiang B46W 8" je** zabalen v luxusní dárkové krabičce** , se kterou je ideálním praktickým dárkem do domácnosti. Svým luxusním vzhledem dárková krabička i kvalitní nůž od výrobce XinZuo udělají radost každému obdarovanému.
</P> <H3>// //Rozměry a parametry šéfkuchařského nože
<TABLE> <TBODY> <TR> <TD class=„title-table“ colspan=„2“>Nůž XinZuo Jiang B46W 8" </TD> </TR> <TR> <TD>Značka:</TD> <TD>XinZuo</TD> </TR> <TR> <TD>Řada:</TD> <TD>Jiang B46W</TD> </TR> <TR> <TD>Typ nože:</TD> <TD>Šéfkuchařský nůž</TD> </TR> <TR> <TD>Délka čepele:</TD> <TD>211 mm</TD> </TR> <TR> <TD>Výška čepele:</TD> <TD>57 mm</TD> </TR> <TR> <TD>Délka rukojeti:</TD> <TD>145 mm</TD> </TR> <TR> <TD>Celková délka:</TD> <TD>356 mm</TD> </TR> <TR> <TD>Tloušťka:</TD> <TD>2.6 mm</TD> </TR> <TR> <TD>Hmotnost:</TD> <TD>219g</TD> </TR> <TR> <TD>Materiál:</TD> <TD> <P>Jádro: Japonská damašková ocel AUS10 67 vrstev
Vnější ochrana: nerezová ocel SUS430
</TD> </TR> <TR> <TD>Tvrdost</TD> <TD>60+/-2 Rockwella</TD> </TR> <TR> <TD>Rukojeť:</TD> <TD>Černý ořech</TD> </TR> <TR> <TD>Místo výroby:</TD> <TD>Yangjiang Čína</TD> </TR> </TBODY> </TABLE>